kies regio:

Vrije tijd vandaag en morgen

Donderdag 9 mei 2019 - 20:00

Het Bewegingshuis, Mgr. Broekxplein 6, Hasselt

We lopen onszelf dagelijks voorbij en hebben het bij voorbaat druk. Symptomen die aantonen dat we worstelen met onze tijd. Vrije tijd lijkt ook steeds vaker iets voor mensen die 'het kunnen betalen'.
Tijdens deze lezing van Michel Vandendriessche, gedelegeerd bestuurder van Pasar en eindredacteur van het boek 'De herontdekking van de tijd', blikken we terug op een aantal evoluties die onze vrije tijd onder druk zetten. We verkennen thema's als 'zondagsrust', 'iedereen verdient vakantie' of 'meer verlofdagen' als ideeën om terug meer grip op onze tijd te krijgen.

Deze activiteit kadert in de 'Week van de tijd': we verkennen 'de tijd' en nemen bewust tijd voor onszelf en anderen. Meer info: www.pakjetijd.be

 Inschrijvingsformulier ...

20190509 tijd


Vrije tijd vandaag en morgen 9 mei 2019: Inschrijvingsformulier

Vul je voornaam in aub

Vul je familienaam in aub

Ongeldige invoer

Vul je woonplaats in aub

Vul je e-mailadres in aub

Vul een telefoon- of GSM-nummer in aub

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Voor- en familienaam, één persoon per regel.

De gegevens die door u worden meegedeeld zijn bestemd voor de administratie van beweging.net Limburg in het kader van deze activiteit. Zij kunnen ook aangewend worden om u op de hoogte te brengen van volgende activiteiten over dit en aanverwante onderwerpen. Volgens de wet betreffende de bescherming van de persoonlijk levenssfeer hebt u recht op inzage en wijziging van deze gegevens.

Beweging.net Limburg mag mijn gegevens gebruiken om mij op de hoogte te brengen van soortgelijke activiteiten:

Ongeldige invoer

Spamcontrole Vernieuwen Kopieer de tekens aub

Tijdens de activiteit waarvoor u zich hierbij inschrijft worden beeldopnamen gemaakt (foto’s en/of video’s) die door de organisator gebruikt kunnen worden in verslaggeving en voor publicitaire doeleinden. Door in te schrijven geeft u hiervoor uw toestemming.
Indien u dit niet wenst, kunt u dit kenbaar maken d.m.v. een tijdig schrijven naar .

  Deze website werd mede mogelijk gemaakt door
Belfius Bank VDK bank Logo DVV