kies regio:

Minister Crevits overhandigt Het Torhouts Trekpaard aan Natuurpunt

20170330 torhout klein

Het is een jaarlijkse traditie dat beweging.net Torhout vrijwilligers dankt voor hun inzet. Op 12 maart gebeurde dat met een gezellig ontbijt en in aanwezigheid van Vlaams minister Hilde Crevits.

Zij overhandigde 'Het Torhouts Trekpaard' aan de vrijwilligers van Natuurpunt Torhout en dankte tijdens haar speech alle vrijwilligers met een leuk gedicht: “Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend; is verbonden maar niet gebonden; is onbetaalbaar maar niet te koop; is positief denken; is positief doen met als enig doel voor jezelf en de ander een goed gevoel”.

De manier waarop de vrijwilligers van Natuurpunt Torhout zich inzetten om o.a. het Groenhovebos op te waarderen en open te stellen voor het grote publiek is bewonderenswaardig. Ze realiseren tevens prachtig werk op vlak van inventarisatie en beschikken over een arsenaal aan gepassioneerde experten. Bijen, amfibieën, water- en roofvogels, padden, beheerwerken, trage wegen, fondsenwerving, ... iedere vrijwilliger draagt zijn steentje bij.

  Deze website werd mede mogelijk gemaakt door
Belfius Bank VDK bank Logo DVV