kies regio:

Dienstverlening

20180221 ML bordje dienstverlening KLEIN copyAls het op dienstverlening aankomt, zit je goed bij beweging.net. In het uitgebreid aanbod dienstverlening van de partnerorganisaties, vind je ongetwijfeld een antwoord op jouw vragen.

Bij beweging.net West kan je ook (in Ieper) terecht voor aanvraag van een school- of studietoelage. Maak hiervoor een afspraak op het nummer 057 21 52 90. Je aanvraag moet binnen zijn ten laatste op 1 juni 2018.

Bij beweging.net West kan je ook terecht voor zingeving.

Hierbij ook voor Rerum Novarum wordt er een basisviering aangeboden ter inspiratie.

 

 

Beweging.net West gaat voor ZONNE-ENERGIE en organiseert collectieve aankoop PV-installatie en zonneboiler

Veel gezinnen kiezen ervoor om zelf energie op te wekken op hun dak. Een zonnesysteem op je eigen dak is erg populair omwille van het snelle terugverdieneffect, de duurzaamheid en de baten voor het milieu. Toch komen veel geïnteresseerden niet aan kopen toe. Uit onderzoek blijkt dat de zoektocht naar een passend zonnesysteem veel mensen afschrikt omwille van de vele, soms tegenstrijdige adviezen…

Daarom organiseert beweging.net, samen met een energie-expert, een collectieve aankoop van zonnepanelen en zonneboilers. De aangeboden producten werden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en zo lokaal mogelijke productie. Levering en installatie gebeurt door een erkende en gecertificeerde installateur uit de streek.Geïnteresseerden houden best de website www.samenvoorzon.be in het oog voor infosessies in de buurt of om in te tekenen op het aanbod. Of klik hier om de data van de infosessies te ontdekken of om in te schrijven voor een infosessie of voor de collectieve aankoop.

 

  Deze website werd mede mogelijk gemaakt door
Belfius Bank VDK bank Logo DVV