kies regio:

Duwolim en DuwolimPlus: energie- en renovatielening aan 2% of 0%

Je wilt je dak isoleren of een nieuwe verwarmingsinstallatie of dubbele beglazing plaatsen? En misschien overweeg je ook andere renovatiewerken aan je woonst? Met slimme investeringen gaan zowel het milieu, je portemonnee als je wooncomfort erop vooruit. Voor heel wat verbeteringswerken bestaan bovendien interessante premies. Maar eerst moet de factuur betaald worden. Daarom lanceerde de Vlaamse Regering de ‘Energielening’. In Limburg noemen we die de ‘Duwolimlening’ (aan 2% of 0%).
Limburg gaat nu als eerste provincie een stap verder. Ze breidt de bestaande lening uit met een unieke energie- en renovatielening met nog interessantere voorwaarden.
Ben je eigenaar en bewoner van een woonst in Limburg of verhuur je die aan de gestelde voorwaarden? Nu kan je ook een beroep doen op DuwolimPlus voor een lening aan 2% of 0%.

20160512 duwolimlogo

Kies je best voor dakisolatie of voor een condensatieketel? Geef je voorrang aan hoogrendementsglas of toch eerder aan een zonneboiler?

Wélke werken de grootste en snelste besparingen opleveren is in elke woonst weer anders. Daar kan je de kijk van een deskundige maar al te goed bij gebruiken.

Daarom geeft Duwolim niet alleen een betaalbare lening, maar ook deskundig advies. De energie-adviseur helpt je om de slimste keuzes te maken, de lening en premies aan te vragen, aannemers te vinden, de werken te controleren. Als het nodig is, dan neemt Duwolim de voorbereiding graag van je over.

De Duwolimleningen voor energiebesparende investeringen zijn er voor elke eigenaar van een woning gelegen in Limburg. Iedereen kan lenen aan een vaste rentevoet van 2%. Voor specifieke doelgroepen is lenen aan 0% mogelijk.

Praktisch

  • Je ontleent een bedrag tussen 1.250 en 40 000 euro.
  • Minimum 50% van het geleende bedrag gaat naar energiebesparende maatregelen.
  • De jaarlijkse vaste rentevoet (jaarlijks kostenpercentage) bedraagt 2% of 0%.
  • Terugbetalen kan op een termijn van maximum 10 jaar.
  • Alle premies en voordelen zijn combineerbaar met de lening.
  • De lening kan vervroegd terugbetaald worden zonder extra kosten.
  • Je krijgt gratis advies en begeleiding voor een slimme investering.

 

Meer info: www.duwolim.be

 

  Deze website werd mede mogelijk gemaakt door
Belfius Bank VDK bank Logo DVV