kies regio:

Peter Wouters wordt voorgedragen als kandidaat voorzitter beweging.net

Op de vergadering van de raad van bestuur van beweging.net werd vandaag beslist bij algemenen consensus om Peter Wouters naar voor te schuiven als kandidaat om Patrick Develtere op te volgen als algemeen voorzitter.

Peter Wouters

Het selectiecomité organiseerde de voorbije maanden een uitgebreide consultatieronde bij de verschillende partnerorganisaties, de geassocieerde organisaties en de vrijwilligers van beweging.net. Er werd beslist om Peter Wouters voor te dragen. Hij is 47 jaar en momenteel opleidingshoofd bachelor in sociaal werk, Campus Sociale School Heverlee (UCLeuven-Limburg). Aan de KULeuven behaalde hij een master in het sociaal werk en sociaal beleid. Bij de beweging is hij vooral gekend en wordt hij geapprecieerd voor zijn vele innovaties op het vlak van bewegings- en vrijwilligerswerk.

Peter Wouters wordt naar voor geschoven om Patrick Develtere op te volgen, die aan de slag gaat als adviseur Sociale Zaken en Internationale Samenwerking bij het European Political Strategy Centre (EPSC) van de Europese Commissie.

Op zaterdag 3 juni moet de voordracht van Peter Wouters bekrachtigd worden met een stemming op de algemene vergadering van Beweging.net.

  Deze website werd mede mogelijk gemaakt door
Belfius Bank VDK bank Logo DVV